Yksityiskokki

Olen omia polkujani kulkeva yksityiskokki. Valmistan herkullisia ruoka-annoksia hyvistä raaka-aineista, ja työni teen asiakkaideni toivomusten pohjalta. Minulle on hyvin tärkeää myös ruoan esteettinen näyttävyys, sillä syömmehän me ihmiset ruokaa niin paljon myös silmillämme. Maku on kuitenkin luonnollisesti ykkösasia, ja osittain myös tämän vuoksi kokkaan kaikista mieluiten pienryhmille (max 15 ihmistä / kattaus), koska haluan valmistaa annokset huolella käsityönä sinun parhaan makuelämyksesi huomioiden.

Kutsu siis minut kotiisi, juhliisi tai yrityksesi illallistilaisuuteen kokkaamaan, niin valmistan herkullisen kattauksen, josta nauttivat niin ystäväsi, tuttavasi kuin liikekumppanisi.

|

Markku Mutasesta jäi hyvät muistot. Hän kattoi meille ruoat ulkoterassille, siivosi jälkensä ja teki hyvää ruokaa. Meillä oli alkuruokana hummerikeittoa, ja oikeastaan vaimoni vihaa mereneläviä, ja kun Hän sitten söi sen keittonsa, niin se kertoo minulle kyllä jo siitä, millä tasolla Markku operoi. Tämänkin haastattelun antamisen hetkellä voin sanoa, että kävimme vaimon kanssa juuri menneenä viikonloppuna huippuravintoloissa syömässä, ja kun vertaan ruokia, niin ei Markun tarvitse yhtään kokkina hävetä, vaan kyllä hän minun mielestäni ihan sinne korkeimpaan kastiin kuuluu niiden ruokien perusteella mitä minä olen maistanut.

Jarmo Mustonen, toimitusjohtaja
Suomen KattoCenter Oy