Ravintola-opaspalvelu

Ravintola-
opaspalvelu

Korkeatasoinen ruoka, viini, kuljetus ja ravintola; mitä tahansa toivot, ravintolaoppaana järjestän toiveidesi mukaisen kokonaiselämyksen.

Ravintolaopas-palveluni on tarkoitettu laadukasta ruokaa ja hienostunutta ravintolakokemusta arvostaville, jotka kaipaavat hyvän ruoka- ja viinituntemuksen ammatti-ihmistä seurakseen, koska eivät halua tai rohkene lähteä huippuluokan ravintolaan yksin. Oppaana olen erittäin palvelualtis, hoidan kuljetuksen juuri toivomallasi tavalla, huomioin juomatoiveesi, erityistoiveesi sekä mahdolliset allergiasi ja teen pöytävaraukset varmistaen, että kaikki sujuu sinun tahtosi mukaan. Palvelun alkuvaiheessa teen aina asiakkaalle haastattelun, jonka aikana kartoitan ravintolatoiveen ja kuljetustoiveen, kaiken sen, jonka pohjalta voin tarjota juuri sinun arvoisesi upean kokonaisuuden.

Vain mielikuvitus on rajana: jos haluat lähteä ruokamatkalle etelän lämpöön, olen valmis varaamaan lentomatkat ja järjestämään kaiken kokemuksesi laadun varmistaen. Tai jos kaipaat limusiinikyydillä tai urheiluautolla ravintolakokemusta kotikaupungissasi, loihdin laatua arjen tai juhlan keskelle.

Palvelun hinnoitteluun vaikuttavat kesto, palvelutaso ja asiakkaan mahdolliset erityistoiveet.
Ravintolaopas-palvelullani on vaitiolovelvollisuus, ja salassapitovelvollisuus säilyy toimeksiannon päätyttyä.

Ota minuun rohkeasti yhteyttä ja kerro, millaisen ravintolakokemuksen juuri sinä haluat kokea.

|

Ravintola-opaspalvelu kiinnosti minua niin paljon, että päätin rohkeasti kokeilla. Joskus voi ihmisillä olla vaikea mennä yksin syömään tiettyihin hienoihin ravintoloihin ja illalliselämys yksin olisi varmaan aika tylsäkin, koska kolmen ruokalajin illallisen syöminen aperitiiveineen ja viineineen kestää pidempään kuin tunnin. Ravintolaopas Markku Mutanen osasi minulle heti ehdottaa hyviä ruokapaikkavaihtoehtoja ja hoiti mallikkaasti kaikki yksityiskohdat pöytävarauksesta kuljetukseen. Minun ei tarvinnut käyttää aikaani miettimiseen, etsimiseen ja järjestelyihin. Kiitos Markulle hyvästä järjestelyistä ja illallisseurasta.

Aile Tar, asiakas